Що загрожує трьом “лісорубам”з Ізмаїльського району, які пиляли софори та дуби у лісових насадженнях

0 коментарів 25758 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Троє лісорубів з Ізмаїльського району будуть відповідати в суді за те, що пиляли дуби та софори у лісових насадженнях. Двоє з “компанії лісорубів” вже не вперше попадають на своїй чорній справі. На цей раз вони орудували біля Утконосовкі Саф’янівської громади. За скоєне правопорушникам може загрожувати від 3 до 5 років ув’язнення. Про це повідомляють у пресс-службі ГУНП в Одеській області.


Зловмисникам, які за попередньою змовою заподіяли державі істотну шкоду, загрожує відповідальність, передбачена ч. 2 ст. 246 Кримінального кодексу України. Двох чоловіків правоохоронці викрили у скоєнні даного правопорушення повторно.

У серпні минулого року чоловіки віком 18, 21 та 32  років неподалік населеного пункту Утконосівка Саф’янівської громади за допомогою бензопили спиляли три софори діаметром 40, 46 та 56 см і три дуби діаметром 20, 30 та 50 см, не маючи на це спеціального дозволу.

Двоє молодших за віком фігурантів на той час вже очікували на вирок суду за аналогічний злочин, який скоїли кількома місяцями раніше.

Поліцейські вилучили у правопорушників в якості речових доказів бензопилу та деревину. Згідно з оцінкою експертів, завдана громадянами державі шкода перевищила 63 тисячі гривень.

«За результатами проведених слідчих заходів поліцейські під процесуальним керівництвом Ізмаїльської  окружної прокуратури повідомили фігурантам про підозру в незаконній порубці дерев у лісових насадженнях, що заподіяли істотну шкоду, вчинену за попередньою змовою групою осіб, у тому числі  повторно. Цей злочин передбачений ч. 2 ст. 246 ККУ. Суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Їм загрожує  обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк», – прокоментував заступник начальника слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції Ігор Мінчев.

Що загрожує трьом "лісорубам"з Ізмаїльського району, які пиляли софори та дуби у лісових насадженнях

Що загрожує трьом "лісорубам"з Ізмаїльського району, які пиляли софори та дуби у лісових насадженнях

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x