На засіданні Ставки головнокомандувача вирішили подальшу долю оборони Бахмуту

0 коментарів 19764 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Оборонна операція та подальше посилення позицій українських військ у Бахмуті мають продовжитися.  Це вирішили на засіданні Ставки головнокомандувача сьогодні, 6 березня. 


“Командувачі оперативно-стратегічних угруповань військ доповіли про ситуацію на основних напрямках фронту”, – йдеться у повідомленні прес-служби глави держави після засідання.

Зазначається, що особливо детально члени Ставки розглянули ситуацію в Бахмуті.

“Оцінюючи перебіг оборонної операції, президент поставив запитання головнокомандувачу ЗСУ Валерію Залужному та командувачу оперативно-стратегічного угруповання військ “Хортиця” Олександру Сирському щодо подальших дій на Бахмутському напрямку. Вони висловилися за продовження оборонної операції та подальше посилення наших позицій у Бахмуті”, – повідомили у президента.

Крім того, на засіданні Ставки було розглянуто питання постачання зброї й обладнання та їх розподілу за оперативними напрямками.

Зазначимо, оосійські окупанти продовжують зосереджувати основні зусилля на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках.

За словами президента Володимира Зеленського, на Донбасі одна з найтяжчих битв, “болісна й важка”.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x