Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Одну з найкорумпованіших держструктур України нарешті ліквідували

0 коментарів 34803 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Україні ліквідували Державну архітектурно-будівельної інспекцію (ДАБІ). У Міністерстві розвитку громад, територій та інфраструктури заявили про цілковите завершення відповідного процесу. Про це заявив глава відомства Олександр Кубраков, інформує пресслужба міністерства.


Він назвав ліквідовану державну структуру найбільш корумпованою.

“Поставили крапку в існуванні однієї з найкорумпованіших державних структур в історії незалежної України”, – зауважив Кубраков.

Міністр вважає, що обсяг корупції у будівельній сфері, спричинений протиправними діями ДАБІ, міг щорічно сягати понад трьох мільярдів гривень. Від цього потерпали як замовники будівництва та підрядники, так і потенційні покупці.

Кубраков наголосив, що роботу припинили всі 24 територіальні органи ДАБІ, закрили 5,42 тис. виконавчих проваджень у судових справах.

Документацію Державної архітектурно-будівельної інспекції передали на зберігання до Центрального державного архіву вищих органів влади та управління України.

“Зараз ми реалізуємо масштабну реформу містобудування, в центрі якої цифровізація документів та автоматизація процесів”, – додав глава відомства.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x