Одна з ракет, випущених рф по Одещині напередодні ввечері, влучила в монастир московського патріархату – є постраждалі

0 коментарів 26568 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Одна з ракет, випущених російським агресором по Одесі ввечері 21 березня, влучила в чоловічий монастир УПЦ московського патріархату. Пошкоджено триповерховий корпус гуртожитка для паломників. Постраждали четверо людей. 


Як повідомила під час нічного брифінгу начальниця Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталя Гуменюк, в будівлі гуртожитку пошкоджено приблизно 200 квадратних метрів покрівлі. За її словами, було два вогнища загоряння загальною площею приблизно 40 кв. метрів, які були оперативно ліквідовані рятувальними службами.

Настоятель монастиря архімандрит Діодор розповів журналістам, що троє постраждалих отримали поранення легкого ступеня, один — середнього, його було госпіталізовано. Постраждалих могло бути більше, так як буквально за півгодини до обстрілу в монастирі закінчилася вечірня служба, де були присутні парафіяни. Храми і ікони монастиря вціліли.

Нагадаємо, ввечері 21 березня ворог наніс по Одещині ракетний удар із застосуванням авіації. З винищувачів Су35 було випущено три ракети – дві з них було знищено системами ППО, одна влучила в триповерхову будівлю гуртожитка чоловічого монастиря.

Одна з ракет, випущених рф по Одещині напередодні ввечері, влучила в монастир московського патріархату - є постраждалі

Одна з ракет, випущених рф по Одещині напередодні ввечері, влучила в монастир московського патріархату - є постраждалі

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x