Лукашенко обізвав Зеленського “гнидою” через атаку на військовий літак у “Мачулищах”

0 коментарів 25434 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Лідер білоруського режиму Олександр Лукашенко грубо обізвав президента Володимира Зеленського. Диктатор вважає, що нібито Україна причетна до “диверсії” з пошкодженням літака А-50 і цим вона “кинула виклик Білорусі”. Про це повідомляє білоруське видання “Наша нива”.


“Я ще якось думав, що Україні потрібний мир що Зеленський вболіває за свій народ. Президент Зеленський – просто гнида. Такі операції [атака на літак РФ А-50У на аеродромі “Мачулищі” під Мінськом, — ред.] не проводяться без погодження з керівником країни та головнокомандувачем. Він бігає навколо Білорусі, надсилає до нас людей і просить, як я вже казав: “Давайте, укладемо пакт про ненапад, давайте, домовимося, у нас з вами немає жодних проблем”. На що я відповів: “Ми не збираємось нападати”, — сказав Лукашенко.

Він роздратувався, що Україна не вірить його словам, тож Зеленський налаштований на підписанні відповідного договору за участі ООН.

Білоруський диктатор вкотре пригадав про так званий “пакт про ненапад”, який з ним нібито хотіла укласти українська сторона.

“Гнида тому, що він бігає навколо Білорусі, надсилає до нас людей і просить, як я вже казав: “Давайте укладемо пакт про ненапад, давайте домовимося, у нас з вами немає жодних проблем”. На що я казав: “Ми не збираємось нападати”. – “Ні, давайте підпишемо договір під заступництвом Організації Об’єднаних Націй, що ви на нас не нападете”. Ви чули всі ці заяви. І в цей час… Що ж, виклик кинутий”, – заявив Лукашенко.

Про який саме виклик йдеться, самопроголошений президент Білорусі не уточнив.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x