“Кривава” черга за гуманітаркою: пенсіонерка з Ізмаїлу сплатить чималий штраф за те, що біля церкви покусала чоловіка

0 коментарів 33021 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Ізмаїлі видача гуманітарки скінчилася великим скандалом та навіть кров’ю. Місцева пенсіонерка намагалася поза чергою з переселенців отримати допомогу від церкви. Жінка так поспішала потрапити в перші ряди, що вкусила за палець чоловіка, що зупиняв її. Літня ізмаїльчанка постала перед судом, тепер вона має сплатити штраф та відшкодувати потерпілому лікування.


Як стало відомо з судового реєстру, в суді пенсіонерка заявила, що чоловік до неї чіплявся біля церкви. За словами потерпілого – жінка хотіла отримати допомогу поза чергою, а коли він намагався ії зупинити – вкусила. На руку довелося накладати 8 швів.

Свідки стали на бік потерпілого. Вони розповіли, що у той день біля церкви в Ізмаїлі було багато людей. Пастор попросив пропустити першими переселенців з гарячих точок, потім жінок з дітьми. І тільки потім отримати гуманітарну допомогу могли всі інші, але тільки ті, хто зайняв чергу і отримав номер.

Літню жінку спитали, який в неї номер, а вона відповіла, що це не їх справа.

Потерпілий намагався не пропустити жінку, за що вона його вкусила за праву руку. Це призвело до рваної рани. Обвинувачена розповіла, що взагалі не хотіла отримувати допомогу у той день, а лише спитати, як це можна зробити, адже вона не переселенка, а мешканка Ізмаїлу. За її словами, це чоловік вів себе неадекватно – спочатку чіплявся до іншої жінки, а потім переключився на неї та почав класти на неї руки, а коли він підніс руку до ії рота, вона його вкусила. До того ж, за ії словами, інші люди у натовпу почали її штовхати, бити та вимазали у крові, їй стало погано і вона втратила свідомість, а потім її відвели додому сусідки.

Але суд не повірив, що це був самозахист, та призначив заплатити 1700 гривень штрафу і 4 тисячі гривень за лікування руки. Потерпілий ще вимагав 9 тисяч гривень за моральний збиток, але йому відмовили.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x