Друга країна в світі: Британія підписала з Україною угоду про цифрову торгівлю

0 коментарів 24759 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Велика Британія підписала ключову угоду про цифрову торгівлю з Україною, яка підтримає економіку країни та значно посилить торговельні та інвестиційні відносини. Про це йдеться у заяві на сайті британського уряду. Як анонсувалося раніше, саме Україна стала другою країною світа, яка має такую угоду з Британією.


Міністр бізнесу та торгівлі Кемі Баденох заявила, що підписана сьогодні угода відкриває шлях до нової ери сучасної торгівлі між Британією та Україною.

“Ми також продовжуємо дію безмитної торгівлі на імпорт з України до початку 2024 року, надаючи вкрай необхідну підтримку українському бізнесу. Ці ініціативи допоможуть захистити робочі місця, засоби до існування та сім’ї зараз і в післявоєнному майбутньому України”, – сказала вона.

Зазначимо, завдяки підписаній угоді Україна отримає гарантований доступ до фінансових послуг, завдяки спрощенню транскордонних потоків даних. Український бізнес також зможе ефективніше та дешевше торгувати з Британією за допомогою електронних транзакцій, електронних підписів та електронних контрактів.

Раніше у Мінцифри заявляли, що Україна стане другою країною світу, що підпише угоду про цифрову торгівлю з Великою Британією.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x