Для наступних поколінь: на Ізмаїльщині архівний відділ збирає документи і спогади про російсько-українську війну

0 коментарів 18441 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Архівний відділ Ізмаїльської районної державної адміністрації створив та продовжує наповнювати фонд “Російсько-українська війна в документах і спогадах сучасників”. Всі охочі можуть долучитися до цієї ініціативи. 


Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на інформацію РДА.

“У зв’язку зі збройною агресією російської федерації проти України, український народ зі зброєю в руках захищає наші кордони, нашу свободу, наш демократичний вибір. У цих умовах одним з основних завдань архівного відділу Ізмаїльської районної державної адміністрації як і всіх державних архівів є формування та збереження документів Національного архівного фонду. Матеріали, які зберігаються в архівному відділі, будуть передані нашим нащадкам для написання історії України”, – сказано в повідомленні райдержадміністрації.

Всіх охочих запрошують долучитися до цієї важливої історичної справи і внести свої матеріали, за які вам будуть вдячні наступні покоління. До фонду можуть бути включені документи, письмові спогади очевидців, газетні матеріали, фото-, відеоматеріали, різноманітні предмети, пов’язані з темою війни в Україні. Для надання матеріалів до фонду потрібно звертатися за телефоном 0974737449.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x