Через невелику кількість опадів: на Ізмаїльщині поливний сезон може розпочатися раніше звичайного

0 коментарів 14364 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На Ізмаїльщіні цього року через невелику кількість опадів поливний сезон може розпочатися раніше звичайного.


Про це повідомили в Ізмаїльській райдержадміністрації.

Зазначається, що Кілійське міжрайонне управління водного господарства відповідально підійшло до підготовки до поливного сезону-2023: проводились зустрічі з водокористувачами по зрошувальним мережам і відповідним насосним станціям, з’ясовувались проблемні питання, проводилось усунення неполадок.

Згідно отриманих заявок першими запрацюють на полив насосні станції «ГНС-1», «ЗНС-10» та «ЗНС-10А» Татарбунарської зрошувальної системи.

«Головними задачами н/ст «ГНС-1» на весь поливний сезон є забезпечення опріснення каналу «Дунайський» та Нерушайського водосховища, подальшого заповнення та підтримання нормальних рівнів каскаду водосховищ Татарбунарського тракту – Козійського, Нерушайського, Дмитрівського, а також забезпечення подачі водокористувачам якісної води на зрошення. Ця насосна станція лагідно зветься «серце водопостачання Татарбунарської дільниці», – сказано у повідомленні РВА.

У вівторок, 14 березня, здійснено перший пуск насосної станції «ГНС-1», задіяно насосний агрегат №2. Команда фахівців та машиністів на чолі з заступником начальника управління Павліченко Сергієм Федоровичем старанно підготувалася до цього.

Також стало відомо, що на Татарбунарській зрошувальній мережі по насосним станціям «ЗНС-10» та «ЗНС-10А» збільшилася кількість водокористувачів – райдержадміністрація всіляко їм у цьому сприяє.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x