Білгород-Дністровський район у жалобі: на фронті загинули ще двоє захисників

0 коментарів 22707 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Білгород-Дністровському районі знову трагічні новини – на фронті загинули двоє мешканців регіону. Сьогодні поховають одного – 39-річного Віталія Крамаренко, а завтра будуть зустрічати кортеж загиблого захисника 30-річного Олега Васильєва. Про це повідомили у прес-службі Плахтіївської громади.


У п’ятницю, 24 березня, Плахтіївська громада прощається із загиблим солдатом Крамаренком Віталієм Георгійовичем 1984 року народження, уродженцем села Ярославка Білгород-Дністровського району. Він загинув у бою 3 березня, будучи вірним військовій присязі.

Також під час виконання дій зі звільнення окупованої території України від російських загарбників, загинув 30-річний Олег Анатолійович Васильєв – уродженець села Негрове, Білгород-Дністровського району. Герой отримав поранення несумісні із життям.

Завтра, 25 березня об 11:00 місцевих мешканців просять приєднатися до зустрічі кортежу загиблого захисника України – від початку села Плахтіївка по вулиці Центральній до центру та на гору повз Плахтіївський ліцей на виїзд. О 12:00 зустрічатимуть Героя від початку села Негрове (вулиця Центральна) до двору.

Вічна пам’ять усім Героям, які віддали життя за Україну!

Білгород-Дністровський район у жалобі: на фронті загинули ще двоє захисників

Білгород-Дністровський район у жалобі: на фронті загинули ще двоє захисників

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x