Жителю Ізмаїла, який висадив друга на транзитній ділянці траси Одеса-Рені, щоб він незаконно перетнув кордон, загрожує від трьох до п’яти років засудження

0 коментарів 36747 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Ізмаїлі судитимуть 52-річного чоловіка, який нібито допомагав колишньому колезі виїхати в сусідню державу всупереч обмеженням воєнного стану. 


За даними поліцейських, чоловіки разом працювали на підприємстві в Ізмаїлі і в кінці грудня 2022 року домовилися, що один допоможе іншому перетнути кордон в обхід пунктів пропуску. В подальшому один з них на своєму автомобілі вивіз свого друга в транзитну зону на трасі Одеса-Рені, щоб він далі пішки дістався Молдови.

Під час виїзду з транзитної зони водія зупинили прикордонники, які, не виявивши в салоні пасажира, викликали поліцейських. Спочатку він все заперечував, але згодом зізнався. За його словами, гроші зі знайомого він не брав, однак в поліції підкреслюють, що відповідальності з нього це не знімає.

Слідчі висунули жителю Ізмаїла обвинувачення у  незаконному переправленні осіб через державний кордон України, керівництві такими діями та сприянні їх вчиненню порадами, вказівками, наданням засобів або усуненням перешкод, що передбачено ч. 1 ст. 332 Кримінального кодексу України.

Обвинувальний акт правоохоронці скерували до суду. Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x