Завтра ДТЕК проводитиме заміри споживання електроенергії в Одещині

0 коментарів 22950 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Спеціалісти “ДТЕК Одеські електромережі” завтра, 20 лютого, проводитимуть заміри споживання електроенергії в Одеській області, аби визначити реальну потребу мешканців регіону. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на прес-службу компанії.


Пояснюється, що реальні показники необхідні для визначення коректних лімітів під час застосування графіків відключень світла через дефіцит потужності в об’єднаній енергосистемі України.

Під час проведення замірів протягом доби — з 00:00 до 24:00 будуть скасовані всі обмеження споживання електроенергії в населених пунктах Одеської області.

В Одесі та Одеському районі, через мережеві обмеження на магістральних мережах “Укренерго”, заміри відбуватимуться із застосуванням графіку відключень.

Потенційну потужність електроенергії у період відключення світла у клієнтів в Одесі та Одеському районі буде враховано відповідно до середнього показника споживання.

На підставі отриманих даних будуть скориговані ліміти споживання електроенергії для Одеської області, в тому числі Одеси та Одеського району.

Коментарі закриті.