Жителів Ізмаїла та переселенців закликають приєднатися до нового стрілецького батальйону “Чорноморська Січ” для захисту Одеської області

0 коментарів 41607 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Мер міста Ізмаїл Андрій Абрамченко закликав мотивованих та патріотичних громадян долучитися до Збройних Сил України та сформувати новий стрілецький батальйон під назвою “Чорноморська Січ”. Кампанія спрямована на громадян України віком від 18 до 60 років, які перебувають на військовому обліку, включаючи внутрішньо переміщених осіб або тих, хто тимчасово проживає в Ізмаїльському районі.


Комплектування та підготовка батальйону будуть проводитися за сучасними стандартами НАТО на території Одеської області. Підтримка батальйону “Чорноморська Січ” буде забезпечена на рівні інших підрозділів Збройних сил України.

Ізмаїльський територіальний центр комплектування та соціальної підтримки закликає всіх бажаючих зазначати своє бажання служити саме в батальйоні “Чорноморська Січ” при реєстрації. Рекрутингова кампанія має на меті залучити мотивованих громадян, які добровільно бажають приєднатися до Збройних сил України та захищати Одеську область від окупантів.

Цей заклик до зброї надійшов на тлі підвищених напруг у регіоні та має на меті підсилити силу української армії. Приєднання до батальйону “Чорноморська Січ” – це спосіб для українських громадян зробити свій внесок у захист та безпеку країни.

Коментарі закриті.