В Ізмаїльській міській центральній лікарні триває проєкт з автономного водопостачання

0 коментарів 20601 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На Одещині тривають роботи по бурінню артезіанських свердловин зі встановленням систем доочищення води. Зокрема, за сприянням Міжнародного Медичного Корпусу, в Ізмаїльській міській центральній лікарні роботи завершено буріння розвідувально-експлуатаційної свердловини, глибина якої 71 метр. А буріння резервної свердловини для господарсько-питного водопостачання ще триває.


«Після завершення буріння свердловин будуть проведені роботи щодо отримання дозволу на спецводокористування та підключення свердловин до діючої мережі водопостачання лікувального закладу. Після здачі в експлуатацію та оформлення всіх дозвільних документів свердловини будуть підключені до резервного електроживлення лікарні – дизеля-генератора на 275 кВт», – розповів генеральний директор Ізмаїльської міської центральної лікарні Сергій Бажак.

«Враховуючи постійну загрозу ракетних ударів ворога, в результаті яких пошкоджуються, руйнуються та знеструмлюються об’єкти критичної інфраструктури, перед нами стоїть одне з найважливіших питань – забезпечення безперебійного і якісного водопостачання в медичних закладах. То ж в рамках цього проекту нами заплановано буріння артезіанських свердловин та встановлення систем доочищення води, на території Одеського обласного онкологічного диспансеру, Одеської обласної клінічної лікарні, Одеської обласної дитячої лікарні, Одеського обласного центру психічного здоров’я та Дунайської обласної і міської лікарень в Ізмаїлі» – зазначає Начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко.

В Ізмаїльській міській центральній лікарні триває проєкт з автономного водопостачання

Коментарі закриті.