У свої 25 років має 4-х дітей та чекає на появу п’ятої: в одному із сіл Ренійської громади від матері-алкоголічки забрали малюків

0 коментарів 18090 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У селі Лиманське Ренійської громади соціальні служби спільно з поліцейським офіцером громади в ході спільного рейду відвідали дві родини. В одному з будинків рейдова бригада побачила чотирьох маленьких дітей, які перебували в антисанітарних умовах, що явно загрожували їх здоров’ю. Про інцидент пише видання Рені-Одеса.


Як розповіла начальник Ренійського Центру надання соціальних послуг Наталія Пуфтієнко, недбайливій багатодітній матері 25 років, у неї вже четверо дітей: старшому 5 років, наймолодшому 9 місяців. Нині вона чекає на п’яту дитину, що не заважає їй зловживати спиртними напоями.

“У кімнаті, де наші співробітники побачили дітей, було досить прохолодно. Сама мати була в куртці та шапці, а діти як кажуть без штанів. У будинку було дуже сиро: коли співробітники соцслужб збирали малечу до лікарні, довелося одягати на них вологі речі – інших не було, – розповіла Наталія Пуфтієнко.

Як розповіла Н. Пуфтієнко, ця сім’я давно перебуває у полі зору соціальних служб:

“Коли молодшій дитині було два місяці, мати потрапила з нею до лікарні: новонароджений з невідомих причин мав серйозну травму руки. Зараз, коли їх доставили до лікарні, у багатодітної матері ми бачимо синець під оком, що свідчить про факт насильства в сім’ї”, –

Нині діти та мати перебувають у дитячому відділенні Ренійської лікарні.

“Було б добре тимчасово помістити дітей у патронатну родину, але вона у нас одна-єдина, і нині завантажена. Розглядається питання про їхнє тимчасове розміщення у дитячому Центрі «Райдуга» церкви «Світло Світу», – зазначила кервник Центру.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x