Під час промови путіна росіяни обстріляли автобусну зупинку та будинки у Херсоні: є загиблі та поранені

0 коментарів 24678 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


21 лютого під час промови Путіна росіяни обстріляли Херсон. Ворог вдарив по житлових кварталах, об’єктах критичної інфраструктури, дитячому садочку, лікарні, приватних гаражах і автівках. Про це повідомили у Оперативному Командуванні “Південь”.


“Декілька будинків отримали суттєві пошкодження, в багатоквартирних – внаслідок прямого влучання палає кілька квартир. Обстріляно місцевий ринок і зупинку громадського транспорту. Просто серед вулиці, у власних домівках та на робочих місцях мирні мешканці Херсону отримували поранення і вмирали”, – зазначили в ОК “ПІвдень”, додавши, що обстріли мирного Херсону відбувалися під час промови кривавого диктартора путіна.
Наразі відомо про п’ятьох загиблих та 16 поранених.
Під час промови путіна росіяни обстріляли автобусну зупинку та будинки у Херсоні: є загиблі та поранені Під час промови путіна росіяни обстріляли автобусну зупинку та будинки у Херсоні: є загиблі та поранені Під час промови путіна росіяни обстріляли автобусну зупинку та будинки у Херсоні: є загиблі та поранені Під час промови путіна росіяни обстріляли автобусну зупинку та будинки у Херсоні: є загиблі та поранені

 

Коментарі закриті.