Крадіжки, грабежі, шахрайство, наркотики: в Ізмаїлі місцевого жителя засудили на 6,5 років за 20 епізодів злочинної діяльності

0 коментарів 21492 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Ізмаїлі судили 35-річного місцевого жителя за фактом 20 епізодів злочинної діяльності. 


Як зазначив керівник Ізмаїльської окружної прокуратури Олександр Сара, за процесуального керівництва прокурорів Ізмаїльської окружної прокуратури до суду були направлені обвинувальні акти відносно неодноразово засудженого за злочини проти власності уродженеця міста Ізмаїл, який протягом тривалого часу вчиняв корисливі злочини, пов’язані з шахрайським, таємним та відкритим заволодінням майном місцевих мешканців, а також пов’язані з підробкою грошових коштів та незаконним обігом наркотичних засобів.   

Ізмаїльською окружною прокуратурою до Ізмаїльського міськрайонного суду було скеровано обвинувальні акти за вчинення злочинів, передбачених ч. 2 ст. 199, ч. 2 ст. 190, ч. 2 ст. 185, ч. 2 ст. 186, ч. 3 ст. 15, ч. 2 ст. 186, ч. 1  ст. 309 КК України. 

Вироком Ізмаїльського міськрайонного суду зловмисника визнано винним у вчиненні вказаних злочинів та призначено покарання у вигляді 6 років 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією всього майна.

Коментарі закриті.