Заможний підприємець-одесит продав свій розкішний “Cadillac”, щоб купити три джипа та КАМаз для ВСУ

0 коментарів 21600 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Заможний одесит вирішив продати свій розкішний “Cadillac”, щоб допомогти ВСУ. Виручених грошей за дороге авто вистачило, щоб придбати три джипи та КАМаз с причепом. Необхідна військовим техніка вже вирушила на фронт.


Одеський підприємець Андрій розповів Культурометру історію, як можна допомогти ЗСУ, маючи дорогий автомобіль. Андрій постійно відправляв гроші волонтерам та благодійним фондам, але розумів, що цього мало – треба зробити більше. Його дорогий автомобіль Cadillac Escalade під час війни виявився абсолютно недоречним та незручним.

Спочатку Андрій хотів віддати його на потреби ЗСУ. Волонтери, які допомагають військовим, повідомили, що не вистачає евакуаційних авто. Але переробити Cadillac Escalade під реанімобіль виявилося складним завданням. Тоді військові запропонували продати Cadillac Escalade та купити кілька необхідних авто дешевше. Так би мовити, обміняти дороге авто на кілька бюджетних.

Після продажу Каділака, волонтери за заявками військових купили і пригнали три LandRover Freelander2, а також Камаз із причепом для перевезення душової та пральні, зробленої волонтерами з морського контейнера. Усі машини відправили до 35-ї бригади морської піхоти.

Заможний підприємець-одесит продав свій розкішний "Cadillac", щоб купити три джипа та КАМаз для ВСУ

Заможний підприємець-одесит продав свій розкішний "Cadillac", щоб купити три джипа та КАМаз для ВСУ

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x