Від отриманих поранень на війні загинув матрос з Білгород-Дністровщини. Рідний брат полеглого воїна залишився на передовій

0 коментарів 22734 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Героїчно захищаючи нашу Батьківщину, загинув матрос з села Привітне Шабівської ромади Білгород-Дністровського району – Голяка Ігор Олегович 03.10.1995 р.н.


Як повідомили односельці захисника у соцмережах, Ігор Голяка отримав смертельне поранення на війні. Рідний брат воїна залишився на передовій і наразі продовжує боронити нашу землю від ворога.

“Загинув учень нашої школи, житель Привітного, наш учень. ЙОМУ НАЗАВЖДИ БУДЕ 27. На цих вихідних від Антона, рідного брата, який залишається на передовій, дізналися про важке поранення Ігоря. Все, що він просив, це молитися за Ігоря, за його одужання. Словами не висказати ту біль, то горе, що зараз переживають його рідні. Бідна мати, у якої було два красеня сина, а тепер залишився лише Антон, який зараз залишається в самому пеклі”, – розповіла у Фейсбуці Наталя Запопадна.
Про дату та час поховання Героя  буде відомо згодом.
Від отриманих поранень на війні загинув матрос з Білгород-Дністровщини. Рідний брат полеглого воїна залишився на передовій
guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x