В ДТЕК попередили про “важкі дні, а може тижні” після атаки рф. На Одещині діють аварійні відключення

0 коментарів 29970 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Українцям необхідно готуватися до “важких днів” через зменшення генерації електроенергії після масованого удару росіян по Україні 14 січня. У населених пунктах будуть застосовувати не тільки планові, а й аварійні відключення світла. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на ДТЕК. 


“Відбулося суттєве зменшення генерації. Частково як підготовка до обстрілів, але у зв’язку з тим, що пошкодження були значні, потрібно готуватися до важких днів, а можливо і тижнів, щоб мати можливість частково відновити те, що було пошкоджено”, – повідомив виконавчий директор ДТЕК Дмитро Сахарук в ефірі телемарафону.

За його словами, планові та аварійні відключення будуть “тривати не один день”, тому що ситуація досі складна.

На сайті “ДТЕК Одеські електромережі” зазначено, що наразі графіки не діють, адже застосовуються аварійні відключення. Після відновлення стабілізаційних, розклад можна подивитися тут, попередньо вказавши свою адресу. Вчора, за офіційною інформацією, влучили і в критичну інфраструктуру Одещини.

Нагадаємо, вчора, 14 січня росія знову вдалася до масштабного обстрілу України. Російські льотчики поцілили в об’єкти енергетичної інфраструктури України, і хоча ППО спрацювало добре, збивши значну кількість ракет, все ж є влучання. Крім того, в ДТЕК заявили, що російська ракета влучила в турбінне відділення енергоблоку однієї з ТЕС.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x