Уряд продовжив відстрочку від призову на три місяці для деяких категорій військовозобов’язаних

0 коментарів 18522 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Кабінет Міністрів вніс зміни до відповідної постанови та продовжив дію відстрочки від призову на військову службу під час мобілізації на три місяці для тих, хто мав бронь за органами державної влади, іншими державними органами.


«Внесено зміни до постанови КМУ від 04.11.2022 N 1259 «Про продовження строків дії відстрочок від призову на військову службу під час мобілізації». Строки дії відстрочок від призову на військову службу під час мобілізації, які були надані військово-зобов’язаним відповідними рішеннями Мінекономіки згідно із постановою уряду від 03.03.2022 N 194 «Деякі питання бронювання військовозобов’язаних в умовах правового режиму воєнного стану», та строки дії яких не закінчилися, продовжуються автоматично на три місяці», – повідомляє директор Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської ОВА Алла Стоянова.

Нагадаємо, в Україні воєнний стан та мобілізацію продовжено до 19 лютого 2023 року. Під час загальної мобілізації призову підлягають всі військовозобов’язані чоловіки віком від 18 до 60 років, які можуть нести службу та відповідають вимогам про фізичне здоров’я.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x