Світла немає більше доби, а ДТЕК каже, що “заявка закрита”: біля мерії Аккерману зібралися схвильовані мешканці міста

0 коментарів 17550 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Буквально у ці хвилини біля будівлі міської ради Білгорода-Дністровського зібралися городяни, які мають намір потрапити на прийом до міського голови Віталія Граждана. Люди обурені тим, що більше доби у їхніх домівках немає світла. Про це повідомляє Бессарабія INFORM.


До стін мерії прийшли мешканці декількох будинків, а саме: Першотравневої 11, 13, 15, 17, 19, Франка 1, 3, 5, 7,  Франка 12А, Сонячної 19, 21, 23, 5Б, 23Б. Немає світла і у частина приватних будинків по Шабській, а також у домівках між 23 та 19 будинками по вулиці Сонячній.

Кажуть, повідомили у ДТЕК, що виною відсутності світла є пошкоджений трансформатор, але до їх проблеми нікому немає діла.

“Ми залишили заявку у ДТЕК – сказали, що у нас поплавився трансформатор, який знаходиться за третьою школою. Світла немає з вчорашнього ранку. Ввечері ми дзвонили до ДТЕК, де нам відповіли, що нібито диспетчер, який у Білгороді-Дністровському сказав, що у вас все полагодили і заявка закрита. Ми були шоковані, адже світла в домівках не було, але на іншій лінії просто кинули слухавку. Сьогодні ми знову дзвонили до ДТЕКу, де диспетчер нам відповіла, що тривають стабілізаційні відключення, а заявка щодо пошкодження трансформатору закрита. Ми вважаємо, що вони (ДТЕК) навмисно закривають ці заявки, щоб не їхати сюди”,- розповіла Бессарабії INFORM Ольга, яка зараз знаходиться біля мерії.

За словами городян, більшість вже дзвонили на гарячу лінію Урядового контактного центру та залишили заявки про свавілля місцевого РЕМу. Саме аби отримати підтримку з боку місцевої влади у вирішенні своєї біди, мешканці міста прийшли до міського голови.

Наразі у Одеській області триває повітряна тривога та аккерманці не можуть потрапити всередину будівлі. Більш того, перед людьми  зачинили двері, незважаючи на те, що у однієї з жінок на руках 9-тимісячна дитина, та порекомендували звернутися до найближчого пункту Незламності.

“БІ” буде слідкувати за розвитком подій.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x