Ще одне гучне звільнення вівторка: заступник міністра оборони України подав у відставку після скандалу із закупівлями на ЗСУ

0 коментарів 23490 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У вівторок, 24 січня, стало відомо, що заступник міністра оборони України В’ячеслав Шаповалов подав у відставку. Це сталося після гучного скандалу із закупівлями харчування для ЗСУ. Його прохання вже підтримав голова міністерства Олексій Резніков. Про це повідомляється на сайті міністерства оборони України.


“Попри те, що озвучені звинувачення є необґрунтованими та безпідставними, заява В’ячеслава Шаповалова про звільнення є достойним вчинком в традиціях європейської та демократичної політики, демонстрація того, що інтереси оборони є вищими, ніж будь-які кабінети чи крісла”, – зазначається на сайті міністерства.

Нагадаємо, минулого тижня ЗМІ опублікували розслідування, в якому стверджувалося, що нібито Міністерство оборони України закуповує харчі для ЗСУ за цінами, завищеними у 2-3 рази порівняно з цінами у київських супермаркетах.

Ще одне гучне звільнення вівторка: заступник міністра оборони України подав у відставку після скандалу із закупівлями на ЗСУ

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x