Проблема забитого колектору вирішиться: для аккерманських комунальників придбали потужну спецтехніку

0 коментарів 16308 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Для вирішення проблем з засміченням каналізаційних мереж та колекторів Білгород-Дністровський придбав комбіновану спецтехніку. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив міський голова Віталій Граждан, передає Бессарабія INFORM.


“Протягом багатьох років наша громада страждала через те, що не мала спеціалізованої техніки, яка має можливість очищати наші стічні колектори та промивати їх. Сьогодні я хочу привітати нашу громаду з тим, що вже у 2023 році наша громада буде мати таку можливість і дійсно питання прочищення наших колекторів, затоплених підвалів. Проблемні питання, які постійно виникають, будуть вирішені. Сьогодні приїхала спеціалізована техніка, яку ми купили і вона вже належить нашій громаді”, – розповів очільник міста під час прямого ефіру.

За словами мера придбана техніка є комбінованою: це каналопромивна машина та ілосос, яка вражає своїми характеристиками, незважаючи на те, що вже була у використанні.

“Разом з тим, автомобіль добре працює в робочому стані. Це MAN і він дуже еффективний, з потужним насосом”, – підкреслив Віталій Граждан.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x