Новорічний бебі-бум триває: у Білгород-Дністровському районі 1 січня маля з’явилось на світ прямо у кареті швидкої

0 коментарів 18549 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Медики Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одещини прийняли ще одні пологи в кареті швидкої допомоги вранці 1 січня. Цього разу виклик до вагітної в пологах стався в селі Козацькому Білгород-Дністровського району. 


Як повідомили у Центрі, бригада “швидкої” прибула на місце менш ніж за 15 хвилин. Породіллю на ношах одразу занесли до карети швидкої.

Дорогою до Білгород-Дністровської міської лікарні жінка почала народжувати і фельдшер прийняла рішення зупинити машину і допомогти малюку з’явитися на світ. Дівчинка народилася обвита пуповиною. Коли все необхідне для мами та дівчинки було зроблено, бригада знову вирушила в дорогу і нарешті передала обох до рук спеціалістів пологового відділення.

Медики “екстренки” зазначають, що для фельдшера чи лікаря прийняття пологів на виклику – це дуже велика відповідальність та професійний іспит, адже в пологовому будинку поряд із вагітною ціла команда медиків, під руками в яких – спеціальна апаратура та ліки. А у бригади ЕМД є тільки власний досвід та родовий набір. Тож пологи вдома чи в машині – це екстремальні умови.

Тому вони в черговий раз звертаються до майбутніх батьків:

“Не нехтуйте своєю безпекою та безпекою своєї ще ненародженої дитини, вчасно ставайте на облік, прислухайтеся до свого тіла і слідуйте рекомендаціям свого акушера-гінеколога. Зробіть все, що від вас залежить, щоб дитина з’явилася на світ в умовах стаціонару”.

Новорічний бебі-бум триває: у Білгород-Дністровському районі 1 січня маля з'явилось на світ прямо у кареті швидкої

Новорічний бебі-бум триває: у Білгород-Дністровському районі 1 січня маля з'явилось на світ прямо у кареті швидкої

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x