Нардепа Миколу Тищенка виключили зі “Слуги народу” після його мандрівки у Тайланд

0 коментарів 26379 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Нардепа Миколу Тищенка на екстреному засіданні фракції “Слуги народу” виключили з президентської партії. Про це повідомляє “Бессарабія NFORM” з посиланням на голову Олену Шуляк.


Цьому передувала несподівана поїздка нардепа-кулінара до Тайланду, яку він назвав “робочою”. Проте є факти, які цьому заперечують, окрім того, мандрівка не була узгоджена з колегами.

Політичне рішення першим прокоментував голова фракції “Слуга народу” Давид Архамія.

“Впевнений, нікому не потрібно пояснювати, за що. Сподіваюся, після цього до всіх остаточно дійде, у чому полягає робота депутата воюючої країни“, – зауважив він.

Пізніше речниця партії Юлія Палійчук уточнила, що Тищенка уже виключили зі складу керівників “Слуги народу”.

Зазначимо, що “Слуга” Микола Тищенко неодноразово ставав фігурантом гучних політичних скандалів в Україні. Вже під час повномасштабної війни, у червні 2022-го, Тищенко засвітився на вечірці у Чехії.

До великої війни, у 2021-му, ресторан Тищенка “Велюр” спіймали на порушенні карантину. Як з’ясували ЗМІ, заклад нардепа приймав “елітних” клієнтів у нічний час. Тоді усі кав’ярні та ресторани працювали обмежений час, щоби запобігти поширенню COVID-19.

Нагадаємо, 1 листопада Микола Тищенко разом зі ще кількома однопартійцями приїздив в Кілійський порт, аби втрутитися у внутрішній конфлікт керівництва та портових операторів. Пізніше стала з’являтися інформація про власні плани нардепа на цей об’єкт інфраструктури. 17 січня порт був проданий через аукціон за понад 200 млн доларів приватній компанії, яку не пов’язують з нардепом.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x