Молодий лікар-переселенець отримав службове житло в Болграді

0 коментарів 34317 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Лікар-переселенець Олександр Воронін, який переїхав до Одещини з Києва та працевлаштувався до Болградської районної центральної лікарні, отримав службове житло за новим місцем роботи. 


Як повідомили у мерії міста, молодий медик вступив на роботу до Болградської ЦРЛ три місяці тому. До міста 28-річний уродженець Нової Каховки Херсонської області, володар двох спеціалізацій – «лікар-хірург» та «інтервенційний кардіолог» прибув зі столиці, де працював у столичному міському клінічному шпиталі ветеранів війни.

«Звичайно, ми були раді такому фахівцю, завдяки якому однозначно зможемо посилити хірургічну службу Болградської ЦРЛ. Олександр Миколайович здатний робити ті види операцій, які раніше у нашій установі не проводились. А отже, це підвищить і якість послуг, що надаються нашою медустановою», – розповів генеральний директор КНП «Болградська ЦРЛ» Болградської міської ради Віктор Дішлі.

Він додав, що для підвищення якості медпослуг для лікарні вже замовлено нове медобладнання.

Зі свого боку умови для життєдіяльності нового перспективного лікаря створила і Болградська міська рада. Сьогодні Болградський міський голова Сергій Димитрієв вручив Олександру Вороніну ордер та ключі від службової квартири.

Зазначимо, що це перший ордер в цьому році і вже шостий за останній рік.

«Ми готові й надалі робити все, що від нас залежить, щоб молоді фахівці залишалися в нашій громаді – відчували себе максимально комфортно і, у свою чергу, могли з повною віддачою виконувати свій професійний і дуже важливий обов’язок – повертатися людям здоров’я. Бажаю вам у цьому успіхів», – зазначив Сергій Димитрієв, вручивши документ докторові.

Молодий лікар-переселенець отримав службове житло в Болграді

Молодий лікар-переселенець отримав службове житло в Болграді

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x