Буданов дав інтерв’ю каналу ABC News, де розповів про великий контрнаступ ЗСУ “від Криму до Донбасу” та назвав режим путіна посміховиськом для світу

0 коментарів 28890 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Керівник ГУР Кирило Буданов дав інтерв’ю американському каналу ABC News, де розповів про потенціал та наміри ЗСУ та передбачив провал режиму путіну, передає “Бессарабія INFORM”. 


Так, головний розвідник України заявляє, що навесні Збройні сили України планують “серйозний” контрнаступ. Бойові дії на лінії фронту в березні будуть “найспекотнішими”.

“Тоді побачимо більше звільнень територій та завдання остаточної поразки Російській Федерації. Це відбудеться по всій Україні від Криму до Донбасу“, – анонсував голова розвідки.

Він також подякував союзникам України за допомогу, а також попросив їх продовжувати підтримувати ЗСУ. Буданов каже, що країна “дуже чекає” на американські бойові броньовані машини Bradley.

“Я обіцяю, що кожен платник податків у США зможе побачити, куди пішов кожен цент. Разом ми змінимо цей світ”,- наголосив гловний розвідник.

Коментуючи майбутнє Росії, Буданов сказав про існування кількох сценаріїв, але меседж його чіткий: “Не варто боятися трансформації Росії. Це піде тільки на користь усьому світу”.

Очільник ГУР також заявив, що режим Путіна “є посміховиськом для всіх”. Він додав, що російські війська практично змушені захищати тимчасово окуповані в Україні території. Проте, за оцінками Буданова, це ненадовго.

“Росія більше не є військовою загрозою для світу, це просто велика вигадка”, – сказав очільник української розвідки.

Нагадаємо, Путін дуже болісно реагує на військові поразки, можливо, шкодує, що вплутався у війну, але вибору в нього немає, оскільки програш на фронті – це падіння його режиму. Таку думку висловив генерал армії, екскерівник Служби зовнішньої розвідки України Микола Маломуж.

За даними видання The Washington Post, Путін перебуває у максимальній зовнішній і внутрішній ізоляції на тлі краху після десяти місяців війни проти України. Окрім того, за цей період війни диктатор значно віддалився від російських еліт.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x