Майже три десятка дорожних знаків за одну ніч вкрали на трасі “Одеса – Київ”

0 коментарів 25164 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні вночі на автодорозі міжнародного значення в Одеській області невідомі вкрали майже три десятка дорожних знаківна. Мова йде про трасу  “Одеса – Київ”. САД назвала цю подію актом вандалізму та заявила про це у правоохоронні органи.


На автомобільній дорозі М-05 Київ-Одеса, біля села Знам’янка, за одну ніч зафіксовано крадіжку 28 дорожніх знаків та 12 металевих стійок до них. Як повідомили в Службі автомобільних доріг в Одеській області, сума нанесених збитків складає понад 50 тисяч гривень. Цей факт зафіксовано представниками правоохоронних органів.

Підрядні організації вживають всі необхідні дії задля найшвидшого відновлення дорожніх знаків на даній ділянці автомобільної дороги.

“Закликаємо не вчиняти актів вандалізму, адже від наявності знаків та дорожнього обладнання, залежить не тільки безпека руху для автомобілістів та пішоходів, а деколи навіть життя”, – кажуть у Службі.

За пошкодження або крадіжку майна цивільні та юридичні особи несуть цивільну-правову, адміністративну та кримінальну відповідальність. У разі спричинення дорожньо-транспортної пригоди, винна особа поряд з адміністративною відповідальністю відшкодовує завдані збиткі державі.

У разі виявлення пошкоджень чи крадіжки засобів організації руху просимо звертатися до Служби автомобільних доріг в Одеській області та до правоохоронних органів для оперативного реагування.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x