Як мешканцям Ізмаїла домогтися встановлення необхідних дорожніх знаків

0 коментарів 29997 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Дорожньо-транспортні пригоди на дорогах Ізмаїла не рідкість. За інформацією “Бессарабії INFORM”, найчастіше їх причиною стає неуважність або нехтування правилами дорожнього руху водіями. Але бувають і такі, що відбуваються через відсутність чи погану видимість дорожніх знаків. 


Іноді для вирішення цієї проблеми місцеві жителі виявляють ініціативу та самостійно встановлюють дорожні знаки, яких, на їхню особисту думку, не вистачає в тому чи іншому місці, або переносять на нове місце (більше видно) вже існуючі. Такі дії не є правильними і іноді лише погіршують ситуацію.

В той же час мешканцi мiста справді можуть впливати на питання встановленню або демонтажу знаків дорожнього руху, елементів примусового зниження швидкості автотранспорту («лежачі поліцейські»), зміни пріорітетності руху та ін. 

Як розповіли в Управлінні житлово-комунального господарства Ізмаїльської міської ради, усі ці питання розглядаються на засіданні комісії з безпеки дорожнього руху. 

Для винесення питання на розгляд комісії необхідно звернутися з відповідною заявою до виконавчого комітету Ізмаїльської міської ради на імʼя міського голови.
Також на всі питання про безпеку руху може дати відповідь головний спеціаліст УЖКГ Анатолій Володимирович Покатилов за тел. 0484121063.
guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x