Комунальники Аккерману закликають мешканців міста не псувати сміттєві контейнери, заповнюючи їх гарячою золою та важкими матеріалами

0 коментарів 13230 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Останнім часом працівниками підприємства “Автотранссервіс”, що у Білгороді-Дністровському, фіксуються факти пошкодження нових контейнерів, завантаження в них залишків будматеріалів та гарячої золи від пічного опалення тощо. Комунальники звертають увагу, що подібні дії мешканців міста призводять до пошкодження сміттєзбиральної спецтехніки та псування нових сміттєбаків.


“КП «Автотранссервіс» вкотре звертається до мешканців Білгорода-Дністровського з проханням поважного ставлення до роботи комунальників, бережливого ставлення до техніки та контейнерів для побутових відходів”, – йдеться у повідомленні, опублікованному на офіційній сторінці міста.

Як зазначають комунальники, внаслідок такого недбайливого ставлення до спільного майна підприємство вимушене витрачати додаткові ресурси для його ремонту.

ЦНе завантажуйте гарячу золу від пічного опалення та важкі матеріали в контейнери (в крайньому випадку покладіть їх біля контейнера)”, – просять співробітники комунального підприємства та у разі  виявлення таких порушень закликають звертатися до КП «Автотранссервіс» за телефоном 067-109-93-90 та через цілодобову «гаряча лінію» ситуаційного центру «Муніципальної варти»: 068-861-49-48 (Viber, Telegram, WhatsApp).

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x