В селі Тузлівської громади хочуть перейменувати вулицю на честь загиблого влітку на війні місцевого мешканця

0 коментарів 21654 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В селі Базар’янка Тузлівської громади Білгород-Дністровського району створено робочу групу з питань перейменування вулиці Молодіжної, назву якої пропонують змінити на прізвище загиблого за Україну місцевого мешканця Ігоря Бурдужи. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на селищну раду. 


Місцевих мешканців запрошують до обговорення, адже сама громадськість має схвалити перейменування.

Зазначається, що учасник бойових дій, молодший сержант Ігор Валентинович Бурдужа загинув 15 серпня 2022 року у бою за Батьківщину.

Комісія зазначила, що всі необхідні процедури та консультації були виконані. Питання з батьками загиблого також погоджене.

“Просимо мешканців села Базар’янка підтримати дану ініціативу. З питаннями звертатися до керівника робочої групи Семещенка”, – звернулися до базар’янців.

Як повідомляла “Бессарабія INFORM”, Ігор Бурдужа – мешканець села Базар’янка Тузловської територіальної громади – добровільно пішов захищати Україну та був одним із перших, хто долучився до боротьби проти окупанта.

Загинув солдат 16 серпня під час бойового завдання у селищі Опитне, Бахмутського району Донецької області внаслідок отримання поранення, несумісного з життям. Хоронили Героя на День Незалежності України.

В селі Тузлівської громади хочуть перейменувати вулицю на честь загиблого влітку на війні місцевого мешканця

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x