Кількість жертв катастрофи у Броварах збільшилась: серед загиблих троє дітей

0 коментарів 18387 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Кількість жертв внаслідок падіння гелікоптера на дитячий садок у Броварах зростає – їх кількість збільшилася до 18 людей, серед яких троє дітей. Також поранено 29 людей, серед яких 15 дітей.


Про це повідомив Голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба у Telegram-каналі.

За його словами, потерпілим надається необхідна допомога, на місці працюють всі оперативні служби.

Водночас голова Національної поліції України Ігор Клименко наголосив, що серед загиблих – 9 осіб, які перебували на борту гвинтокрила. Екіпаж складався, у тому числі й з керівництва МВС, а саме: голови МВС Дениса Монастирського, його першого замісника Євгенія Єніна та держсекретаря МВС Юрія Лубковича.

За словами речника Повітряних сил Юрія Ігната про причини авіакатастрофи в Броварах говорити рано – на розслідування обставин може знадобитися щонайменше кілька тижнів.

“Комісія буде розслідувати причини. Це не буде 1-2 дні, тому що дослідження авіакатастрофи займає певний час. Думаю, буде створена державна комісія, до якої увійдуть різні авіаційні фахівці. Вони дослідять причини того, що відбулося, та які фактори впливали на те, що вертоліт впав”, — сказав представник Повітряних сил.

Президент України Володимир Зеленський доручив Службі безпеки України у взаємодії з Національною поліцією України й іншими уповноваженими органами зʼясувати всі обставини того, що сталося.

“Мої співчуття всім рідним і близьким загиблих! Денис, Євген, Юрій, команда МВС… справжні патріоти України. Світла памʼять! Світла памʼять усім, чиї життя забрав цей чорний ранок!” – написав Зеленський.

Заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко повідомив під час брифінгу, що гвинтокрил летів у відрядження “в одну з гарячих точок, де зараз тривають бойові дії”.

Близько 8:30 ранку про потужний вибух у Броварах написали місцеві мешканці в Мережі. З’ясувалося, що гвинтокрил ДСНС впав в районі дитячого садочка та житлового будинку в місті. Там спалахнула сильна пожежа.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x