Голова Одеської ОВА прокоментував затримання “на гарячому” мера Рені і депутата міськради – названо ім’я

0 коментарів 54999 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Голова Одеської військової адміністрації Максим Марченко прокоментував затримання агентами НАБУ і САП мера міста Рені Ігора Плєхова та депутата Ренійської міської ради Івана Подойлова. За його словами, це відбулося під час отримання ними неправомірної вигоди у вигляді 50 тис. доларів США, – передає “Бессарабія INFORM”. 


Наразі тривають слідчі дії та вирішується питання про повідомлення посадовцям про підозру. Особи затримані у порядку ст. 208 КПК України.

“Чекаємо на рішення суду, який доведе або спростує їхню провину. Тим не менш, сам прецедент говорить про те, що не всі розуміють, чим насправді повинні займатись на своїх посадах держслужбовці, особливо під час війни. Тож закликаю всіх посадових осіб незалежно від займаної посади виконувати свої обов’язки та працювати на благо мешканців Одещини і перемогу, а не створювати подібні ганебні прецеденти“, – зазначив Марченко.

Нагадаємо, затримання відбулося вчора, 24 січня. Першу офіційну заяву з цього приводу оприлюднили У Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі  та НАБУ.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x