Є зміни для любителів зимової рибалки – на що слід звернути увагу

0 коментарів 25920 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Міністерство Аграрної політики повідомила про нові правила зимової рибалки. У першу чергу зміни торкаються місць риболовлі та норм вилову риби, передає “Бессарабія INFORM”. 


Відповідно до нових Правил риболовля у зимовий період дозволяється за межами зимувальних ям зимовими вудками та жерлицями всіх видів з криги та, у разі відсутності льодового покриву, нахлистовими, донними, поплавковими вудками та спінінгами всіх видів з використанням штучної або природної принади, загальна кількість гачків на яких не повинна перевищувати 7 одиниць на одного рибалку.

Водночас до відмінностей нових Правил також можна віднести збільшення добової норми вилову риби, що становить 3 кг, на одну особину, розмір якої перевищує мінімально дозволені для вилову розміри. Наприклад, виловивши 3 кг риби та спіймавши ще одну рибину, рибалка-любитель тепер не зобов’язаний відпускати її, а може залишити в загальному улові.

Певних змін також зазнали місця та ділянки, де, відповідно до попередніх Правил, здійснення любительського і спортивного рибальства було заборонено. Зокрема, вилов риби було дозволено у затоці «Галерна» Канівського водосховища у межах м. Києва та у гирлах річок, що впадають у Дністровське водосховище.

Також було зменшено заборонені для рибальства ділянки у нижніх б’єфах ГЕС дніпровських водосховищ з 10 та 5 км до 2 км.

Більше про нововведення у зимовій риболовлі за посиланням.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x