До трьох років тюрми світять жителю Білгород-Дністровщини, який у своєму маєтку вирощував коноплі та виготовляв канабіс

0 коментарів 20223 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


65-річний чоловік із Плахтіївської сільської територіальної громади Білгород-Дністровського району дбайливо вирощував у своєму домоволодінні коноплі, а з «врожаю» виготовляв канабіс.


Як повідомили в обласному ГУНП, під час проведення санкціонованого обшуку за місцем мешкання правопорушника поліцейські виявили 13 кущів наркомістких рослин та майже два кілограма готової до вживання наркотичної речовини. Зі слів чоловіка, все це йому потрібно було для власного споживання.

Поліцейські вилучили з маєтку правопорушника зілля і направили на експертизу, яка підтвердила його наркомісткість.

«За наявністю достатніх доказів, зібраних в ході слідства, правоохоронці висунули фігуранту обвинувачення в незаконному вирощуванні конопель у кількості від десяти до п’ятдесяти рослин, а також виготовленні, придбанні й зберіганні наркотичних засобів без мети збуту, вчиненому у великих розмірах. Ці правопорушення передбачені частиною 1 статті 310 та частиною 2 статті 309 Кримінального кодексу України. Обвинувальний акт правоохоронці скерували до суду», – прокоментував начальник територіального підрозділу поліції Олександр Буюклі.

Зазначимо, що санкція ч. 1 ст. 310 ККУ тягне за собою покарання штрафом від ста до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (1700 – 8500 гривень) або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, а ч. 2 ст. 309 ККУ – покарання штрафом від двох тисяч до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (34000 – 85000 гривень) або позбавленням волі на строк до трьох років.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x