В Аккермані додатково закуплять паливно-мастильні матеріали для пунктів обігріву і пунктів незламності, де встановлені генератори

0 коментарів 16200 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Білгороді-Дністровському 27 грудня пройшло засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.


Комісія доручила Департаменту житлово-комунального господарства та капітального будівництва міської ради здійснити додаткову закупівлю паливно-мастильних матеріалів, повідомляє пресслужба мерії.

“У зв’язку з нагальною потребою та з метою забезпечення комунальних підприємств міста паливно-мастильними матеріалами для ліквідації надзвичайних ситуацій, які можуть виникнути на території міста в зимовий період, Комісія доручила Департаменту житлово-комунального господарства та капітального будівництва міської ради здійснити додаткову закупівлю паливно-мастильних матеріалів для КП «Білгород-Дністровськтеплоенерго», КП «Білгород-Дністровськводоканал», КП «Автотранссервіс»; МЦ «Благоустрій»; КП «ЖЕО-1», а також для пунктів обігріву, пунктів незламності, захисних споруд цивільного захисту, де встановлені генератори”, – сказано в повідомленні міської ради.

Крім того, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 17 грудня 2022 р. №1401 «Порядок організації та функціонування пунктів незламності», Комісія визначила, що пункти незламності працюють за графіком з 08:00 до 20:00 щоденно без вихідних та святкових днів. У разі виникнення надзвичайних ситуацій пункти незламності працюють цілодобово щоденно без вихідних та святкових днів (за винятком періоду комендантського часу).

Комісією також визначений порядок оповіщення населення, чергування та забезпечення пунктів незламності всім необхідним для роботи.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x