Турбота про тварин навіть під час війни: в Ізмаїлі продовжуються ремонтні роботи на Станції юних натуралістів

0 коментарів 24192 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Ізмаїлі протягом останніх років поступово приводять в належний стан Станцію юних натуралістів – одне з найулюбленіших місць відпочинку і природознавства для місцевих дітлахів. Тут функціонує міні-зоопарк, дендропарк і діють різноманітні дитячі гуртки.


Ці роботи продовжуються попри війну, бо тваринам потрібен постійний догляд і забезпечення нормальних умов життя, а дітям – необхідна освіта і спілкування з природою.

На наступному етапі роботи у СЮН продовжаться капітальним ремонтом огорожі території та вольєрів для утримання та вигулів тварин і птахів. На останньому засіданні виконкому Ізмаїльської міської ради на ці заходи передбачили більше 40 тисяч гривень. Сума невелика, але умови перебування тварин, точно, стануть трохи кращі, ніж зараз.

Зазначимо також, що у листопаді поточного року з міського бюджету була виділена значна сумма на поточний ремонт приміщень для утримання птахів у зимовий період (підготовка до проведення опалювального сезону та заходи з утеплення).

Треба сказати, що станції міським бюджетом виділяються гроші для придбання кормів та медикаментів для тварин та птахів, але цього не завжди вистачає. СЮН постійно допомагають небайдужі городяни, а також колишні юннати. Хтось безкоштовно завозить сіно для тварин, хтось – фрукти, овочі, дрібну рибку для лелек і діляться насінням гарбуза, кабачків, буряків. Проте, потребу у допомозі та турботі тут відчувають завжди. Тому, якщо вам є чим допомогти, – загляніть до СЮН, прихопіть із собою чогось смачненького для тваринок і обов’язково візьміть із собою дітей. Впевнені – сподобається і діткам, і вам, ну і мешканцям міні-зоопарку, звичайно. Адреса: м. Ізмаїл, вул. Виноградна, 3.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x