Шікірлі–Кітайське, Бессарабське, Буджацьке або Катлабузьке: стартувало голосування за нову назву селища Суворове

0 коментарів 28350 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Розпочато процедуру збору голосів з приводу перейменування селища  Суворове Ізмаїльського району. 


Відповідне розпорядження голови Суворовської селищної ради №163 «Про проведення громадських обговорень в формі електронних консультації та подворового опитування з приводу перейменування смт. Суворове» було опубліковано на офіційному сайті сільради.

Опитування буде тривати лише тиждень – з 12 по 18 грудня. Тому, поспішайте прийняти участь.

На розгляд мешканців для обрання варіанту перейменування за поданням комісії з топоніміки, яка обрала найбільш обґрунтовані варіанти відповідно до вимог законодавства, пропонуються такі назви:

  1. БЕССАРАБСЬКЕ
  2. ШІКІРЛІ – КІТАЙСЬКЕ
  3. БУДЖАЦЬКЕ
  4. КАТЛАБУЗЬКЕ

Мешканці, які мають реєстрацію в селищі Суворове, але тимчасово або вимушено покинули територію населеного пункту, матимуть змогу проголосувати за посиланням на google форму на офіційному сайті громади (обов’язково треба буде зазначити свою адресу електронної пошти).

Для місцевих мешканців буде проведено подворове опитування. Право голосувати матимуть мешканці смт. Суворове віком від 18 років. Опитування будуть проводити працівники Суворовської селищної ради та установ відділу освіти, культури та спорту.

“Після завершення опитування інформація буде оброблена та опублікована на офіційному сайті громади”, – запевнили у сільраді.

Проголосувати можно за посиланням.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x