Путін може оголосити повну мобілізацію в РФ і почати наступ із Білорусі – командувач ОК “ЮГ”

0 коментарів 29916 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Від президента РФ Володимира Путіна можна очікувати повної мобілізації, а від Росії – появи на українських рубежах мільйонної армії. Таку думку висловив в інтерв’ю Sky News командувач оперативного командування “Південь” генерал-майор Андрій Ковальчук.


“Я думаю, що Путін думає про це. І ми не можемо виключати такого варіанту. Ми повинні бути до цього готові”, – сказав Ковальчук.

Він упевнений, що Україна зможе впоратися з такою силою, але не без допомоги партнерів.

“Якщо Путін проведе повну мобілізацію, наші партнери готові надати нам усі сили і засоби для того, щоб зупинити не 300-тисячну армію, а мільйонну армію. Нам потрібно більше колективної зброї – не автомат, а кулемет, не снаряд, а касетний боєприпас. Є відповідна протидія діям ворога. Ми впевнені, що в цьому нам допоможуть наші партнери – ті, хто хоче, щоб ми перемогли. Тому що перемагає сьогодні не тільки Україна, а весь цивілізований світ”, – сказав Ковальчук.

Він також висловився про можливий наступ Росії з півночі.

“Ми розглядаємо можливість наступу з Білорусі наприкінці лютого, можливо, пізніше… Ми готуємося до цього. Проводимо розвідку. Дивимося, де вони накопичують сили і засоби. Ми замінували окремі райони і підготували надійну оборону на певних ділянках… Більше не буде так, що вони просто зайдуть, як це було 24 лютого”, – повідомив військовий.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x