В Ізмаїлі цього року не будуть встановлювати міську ялинку та вмикати новорічну ілюмінацію

0 коментарів 33318 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Цього року в Ізмаїлі не будуть встановлювати міську ялинку, а також вмикати святкову ілюмінацію на площі Перемоги. Про це повідомив міський голова Андрій Абрамченко. Він пояснив, що таке рішення ухвалено з міркувань безпеки.
“Наближається улюблене свято і дорослих, і дітей — Новий рік. Сьогодні ми чекаємо на цей день у дуже складних умовах — наша Батьківщина бореться за своє майбутнє, протистоїть навалі російських агресорів.
10 місяців триває героїчна оборона наших міст, російська федерація завдала сотні ракетно-бомбових ударів по лікарням, дитсадкам, об’єктам критичної інфраструктури.
Ми згуртовані бажанням перемогти і жити у власній країні.
Війна — це час випробувань і обмежень, які є наслідками терористичних дій армії агресора — в багатьох населених пунктах України немає світла, є проблеми з тепло- і водопостачанням. Ми скорочуємо споживання електроенергії, заощаджуємо інші ресурси, тому що розуміємо їх важливість.
Зазвичай напередодні Дня Святого Миколая в місті починали роботи зі встановлення ялинок. Ми пишалися нашою головною ялинкою на площі Перемоги, радували дітей і дорослих в інших районах міста зеленими лісовими красунями. Ізмаїл готувався до Нового року та Різдва, запалюючи святкову ілюмінацію та відкриваючи численні сувенірні хатинки. Ми дійсно раділи святу, розділяючи цю світлу емоцію з усіма мешканцями нашого міста та гостями Ізмаїла.
Цього року все інакше. Разом з усією країною ми боремося і бажаємо Перемоги над ворогом. Ми облаштовуємо укриття і відкриваємо Пункти Незламності. Ми всі розуміємо, як складно сьогодні на багатьох ділянках фронту, віримо і пишаємося стійкістю і героїзмом захисників України. Збройні Сили України демонструють незламну волю до Перемоги, знищуючи ворогів.
Цього року було прийнято рішення про те, що ми не будемо встановлювати новорічні ялинки на вулицях міста. Не буде і святкової ілюмінації. В першу чергу це продиктовано бажанням убезпечити ізмаїльчан. Ми маємо дбати про те, щоб наші площі не стали метою для можливих атак ворога, щоб не було провокацій у дворах та на вулицях”, – повідомив мер.
Андрій Абрамченко зазначив, що сподівається на розуміння та усвідомлення мешканців міста того, що наразі всі ми живемо у стані війни.
“Щиро віримо в те, що вже наступний рік ми будемо зустрічати з Перемогою. І тоді будуть сміх і співи, святкове вбрання на площах і вулицях. Ми будемо святкувати, але разом із тим ми будемо пам’ятати про всі жертви, які приніс наш народ задля життя в незалежній країні. Ми будемо пам’ятати кожного з тих, хто сьогодні наближає нашу Перемогу”, – наголосив міський голова.
guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x