Подаруйте дитині тепло: у Білгороді-Дністровському шукають кандидатів у патронатні вихователі

0 коментарів 13554 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Служба у справах дітей Білгород-Дністровської міської ради оголосила про пошук кандидатів в патронатні вихователі для тимчасового виховання дітей.


Патронат над дитиною – це тимчасовий догляд, виховання та реабілітація дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, її батьками або іншими законними представниками складних життєвих обставин.

Сім’я патронатного вихователя – це сім’я, в якій за згоди всіх її членів повнолітня особа, яка пройшла спеціальний курс підготовки, виконує обов’язки патронатного вихователя на професійній основі..

Хто може бути влаштований в патронатну сім’ю?

• покинуті/знайдені діти, діти, залишені в пологовому будинку, іншому закладі охорони здоров’я, або яких відмовилися забрати батьки чи інші родичі;

• діти, чиї батьки пропали безвісті;

• діти з сімей, в яких існувала загроза життю чи здоров’ю;

• діти за заявою батьків у зв’язку з складними життєвими обставинами, які трапились в їх сім’ї.

Можуть бути одночасно влаштовані тільки діти, які є рідними братами та сестрами, або діти, які виховувалися в одній сім’ї.

Термін перебування дитини в сім’ї патронатного вихователя визначається відповідно до індивідуальних потреб дитини, виявлених обставин та їх впливу на стан дитини, та становить близько 3 місяців. В особливих випадках за рішенням органу опіки та піклування термін перебування під патронатом може бути подовжений, однак загалом не повинен бути більшим за 6 місяців.

Оплата послуг із здійснення патронату над дитиною.

Розмір грошового забезпечення на утримання дитини відповідного віку в патронаті складає два прожиткових мінімуми. Грошове ж забезпечення патронатного вихователя становить 5 прожиткових мінімумів для працездатних осіб на місяць.

За більш детальною інформацією можна звернутись до Служби у справах дітей Білгород-Дністровської міської ради, вул. Михайлівська,56, каб. №109.

Подаруйте дитині тепло: у Білгороді-Дністровському шукають кандидатів у патронатні вихователі

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x