Південь країни серед регіонів, які зазнали найбільших уражень, – “Укренерго” про сьогоднішню атаку

0 коментарів 25164 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Найбільших уражень внаслідок чергового російського ракетного удару 16 грудня зазнали  південний, північний і центральний регіони України. Про це повідомили у компанії “Укренерго”.


«Сьогодні ворог знову завдав масований ракетний удар по енергетичній інфраструктурі України. За оцінками військових, на наші енергооб’єкти летіло близько 70 ракет. Це вже дев’ята цілеспрямована терористична ракетна атака Росії на енергосистему України», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що основною ціллю знов стали магістральні мережі та об’єкти генерації. В результаті обстрілів у системі суттєво збільшився дефіцит електроенергії, який і до цього був значним.

На жаль, є влучання. Найбільших уражень зазнали північний, південний, і центральний регіони. Там, де це зараз можливо, ремонтні бригади вже оцінюють обсяг пошкоджень та розпочинають ремонтно-аварійні роботи”, – зазначили у компанії.

Енергетики тримають ситуацію під контролем. Попри всі пошкодження та завдяки професійній роботі енергетиків в енергосистемі зберігається стабільна частота 50 Гц, мережа працює синхронно з європейською континентальною мережею.

Наразі по всій території України діє режим аварійних відключень. Зважаючи на те, що це вже дев’ята хвиля ракетних ударів по енергетичних об’єктах, відновлення електропостачання може зайняти більше часу, ніж раніше.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x