П’ять пошкоджених ТУ-95, 17 загиблих та 26 поранених: попередні наслідки повторних вибухів на авіабазі “Енгельс”

0 коментарів 34749 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У результаті вчорашнього удару по авіабазі в російському Енгельсі пошкоджено п’ять Ту-95МС. Про це у своєму Телеграм-каналі повідомив журналіст Володимир Золкін з посиланням на власні джерела, передає Главком.


Крім того, за данимии блогера,  17 окупантів загинуло, 26 поранено – троє з них у важкому стані.

А також знищено диспетчерську вежу.

Варто додати, що за словами спікера Повітряних Сил Юрія Ігната,  росіяни після чергових вибухів 26 грудня розосередили літаки з аеродрому “Енгельс”.

Після вчорашніх подій бачимо, що літаки там розосереджено, саме стратегічна авіація, йдеться про аеродром “Енгельс”. Безумовно, там ще залишається певна кількість літаків, але чимало з них вже передислоковано на різні аеродроми, які можуть їх приймати, утримувати, обслуговувати… Після цих подій під вечір активність ворожої авіації суттєво було зменшено”, – сказав Ігнат.

Військові вважають, що попри вибухи  на “Енгельсі загроза повітряних атак ворога не минула. Не виключено, що росіяни спробують вдарити на новорічні свята.

Нагадаємо, що у ніч проти 26 грудня на російській авіабазі “Енгельс” вже вдруге за місяць пролунали вибухи. Саме звідти для ракетних масованих обстрілі України вилітають російські стратегічні бомбардувальники. Варто зазначити, що у Міноборони РФ 26 грудня підтвердили атаку аеродрому та заявили про загибель трьох російських військових. Водночас там зазначили, що військова техніка не постраждала.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x