Бавовна на стратегічному аеродромі в росії: в Саратовській області вночі знов лунали вибухи, повідомляють про трьох загиблих

0 коментарів 23571 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Міноборони країни-агресора росії повідомило про вибухи на стратегічному аеродромі в Енгельсі Саратовської області у ніч на понеділок, 26 грудня.


“В результаті ракетної атаки БПЛА по місцю дислокації 6950-ї авіабази (в/ч 06987 м. Енгельс, Саратовської обл. РФ) вражено пункт управління базою. БПЛА випустив 2 ракети, одна з яких була збита системою ППО, а друга вразила ціль”, – повідомили у ворожому відомстві.

Після вибуху сталася пожежа на площі 120 кв. метрів. У міноборони рф запевняють, що військова техніка, що знаходиться на аеродромі, пошкоджень не отримала.

За попередніми даними, загинули троє російських військових, ще четверо людей було госпіталізовано.

Після вибуху в самому Енгельсі почала лунати сирена. Мережею почала розповсюджуватись інформація про екстрену евакуацію з міста, яку пізніше спростував губернатор Саратовської області Роман Бусаргін.

У ЗСУ поки не коментують можливу причетність до удару по російському летовищу в Енгельсі.

Нагадаємо, по цьому аеродрому було завдано удару дронами-камікадзе 5 грудня, внаслідок якого російський стратегічний бомбардувальник-ракетоносець Ту-95МС отримав пошкодження.

Зауважимо, що саме з цього аеропорту здійснювалися майже всі масовані атаки на Україну.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x