Народний вибір: кілійці абсолютною більшістю вирішили долю новорічної ялинки – результат

0 коментарів 37638 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Мешканці Кілії абсолютною більшістю голосів вирішили, що, не зважаючи на війну, ялинка на міській площі все ж потрібна. Такий “народний вибір” кілійці зробили під опитуванням від мера Вячеслава Чернявського, який запитав поради людей. Сьогодні восьмиметрову красуню почали встановлювати на Центральній площі. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”. 


Так, з 1854 людей, які залишили коментарі під дописом голови громади, 1675 людей проголосували ЗА ялинку, і лише 179 – ПРОТИ.

Мер зазначив, що поважає кожну думку, але рішення абсолютної більшості довело йому, що головне дерево Нового року все ж потрібно.

“Я поважаю кожну думку, але рішення абсолютної більшості показує, що ялинка дійсно потрібна. Тому вже наступного тижня ми її встановимо і прикрасимо на радість діткам та дорослим. Нехай вона символізує нашу нескореність, а також віру в ЗСУ та Перемогу України!”, – зазначив Чернявський.

Також він нагадав, що святкову ілюмінацію цього року вмикати не будуть, але запропонував кілійцям взяти участь у створені дизайну ялинки.

“Кожен з вас зможе долучитися до прикрашання ялинки, аби компенсувати відсутність ілюмінації. Запрошую вас приносити іграшки для ялинки в офіс комунального підприємства “Добробут” з понеділка, 26 грудня, до середи, 28 грудня. Приймаються звичайні іграшки у світлих або патріотичних кольорах, а також виготовлені власноруч прикраси, які можна причепити на ялинку. Вони мають бути доволі крупними, аби їх було добре видно на ялинці, а також бути виготовлені з матеріалу, який не розмокне від дощу та снігу”, – зазначив голова ТГ.

Окрім цього, він нагадав, що цього року на прикрашання ялинки міська рада не витратить ні копійки бюджетних коштів, оскільки прикраси є в наявності з минулих років.

Не буде, за словами мера, і святкових заходів до новорічних свят. Лише для діток організували дозвілля.

“Також наголошую, що ми не будемо проводити розважальних заходів біля ялинки. Проте це не значить, що дітки залишаться без новорічного настрою. На базі нашого Центру культури діє “Зимова майстерня”. Запис на майстер-класи діє за телефоном: 063 476 477 9. А гарні фото біля новорічних фотозон в приміщенні Будинку культури кожен бажаючий може зробити по буднях з 10:00 до 16:00.

Віримо в Перемогу та не даємо ворогу надії, що такі важливі різдвяні свята в українців будуть без настрою! Веселих та мирних свят!”, – підбадьорив голова Кілійської громади.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x