На подвір’ї однієї з кілійських шкіл ростимуть квіти з Нідерландів

0 коментарів 32697 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Кілійська школа №3 бере участь в благодійному освітньому проєкті “Flowers4school”, який спрямований на прикрашання закладів освіти новими клумбами. Цибулинки тюльпанів, нарцисів та інших квітів для цієї місії вже прибули з Нідерландів. Про це повідомила педагог Олена Орищак, яка керує патріотичним шкільним рухом Курень імені Романа Іваничука.


«Нарешті й ми дочекалися. Курінь імені Романа Іваничука отримав посилку із 500 цибулинами квітів від Flowers4School. Тепер перед джурами куреня стоїть завдання висадити всю цю красу в подвір’ї нашого закладу. Безмежно вдячні організаторам акції за ініціативу», – розповіла Олена Орищак.

Зазначимо, всеукраїнський благодійний проєкт проводиться за ініціативи асоціації квіткових виробників Нідерландів та України. Провайдером в Україні є найбільший інтернет-магазин «Florium».

Головна місія – ознайомити дітей зі світом квітів та за їхньою допомогою висадити цибулинки на території своєї школи. Нідерландські благодійники вірять, що висадка цибулин тюльпанів, нарцисів, гіацинтів, крокусів біля шкіл України допоможе позитивно вплинути на моральний стан дітей, і покаже, що садівництво – це весела і потрібна справа, яка розвиває любов до землі нашої Батьківщини.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x