Кілійці живим коридором зустріли полеглого за Україну Руслана Мельниченко

0 коментарів 20790 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 9 грудня, кілійці зустріли живим коридором загиблого на війні земляка Руслана Мельниченко. Люди зібралися на в’їзді в місто, аби вшанувати пам’ять героя. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Нагадаємо, 35-річний воїн загинув в районі Мар’янки Донецької області під час виконання бойового завдання в перший день зими.

Його поховають завтра, 10 грудня, в рідному селі Василівка Кілійської громади.

У Захисника залишилося двоє дітей – тринадцятирічний син та десятирічна донька.

В громаді на завтрашній день оголошено день жалоби.

Вічна шана загиблим Захисникам України! Співчуття рідним!

Кілійці живим коридором зустріли полеглого за Україну Руслана Мельниченко Кілійці живим коридором зустріли полеглого за Україну Руслана Мельниченко Кілійці живим коридором зустріли полеглого за Україну Руслана Мельниченко Кілійці живим коридором зустріли полеглого за Україну Руслана Мельниченко Кілійці живим коридором зустріли полеглого за Україну Руслана Мельниченко Кілійці живим коридором зустріли полеглого за Україну Руслана Мельниченко Кілійці живим коридором зустріли полеглого за Україну Руслана Мельниченко Кілійці живим коридором зустріли полеглого за Україну Руслана Мельниченко Кілійці живим коридором зустріли полеглого за Україну Руслана Мельниченко Кілійці живим коридором зустріли полеглого за Україну Руслана Мельниченко

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x