Фундація Олени Зеленської передала гуманітарну допомогу дитячим будинкам сімейного типу на Одещині, в яких проживає майже 100 дітей

0 коментарів 20169 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Фундація Олени Зеленської передала гуманітарну допомогу 10 дитячим будинкам сімейного типу (ДБСТ) на Одещині, у яких проживає майже 100 дітей. У трьох із них мешкають родини, які були вимушені виїхати з інших регіонів, найбільш постраждалих з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну, повідомляє Одеська ОВА. 


Зокрема, два тижні тому на Одещину переїхали сім’ї з Херсонщини. Все їхнє життя помістилося в декілька сумок, які вони змогли взяти в машину. Окрім нового дому, родинам потрібні були нові речі.

Через Фундацію діти отримали необхідне – ноутбуки та планшети, побутову техніку, а також обігрівачі, теплі ковдри, спальні мішки, баки для води, посуд, постільну білизну та засоби гігієни.

“Перед нашим приїздом ми поспілкувалися з дітьми та їхніми опікунами, щоб точно запевнитись, що саме їм потрібно тут і зараз: нова техніка або акумулятори, нові меблі або генератори, або ж все разом. Закривали ті потреби, які були першочерговими та нагальними в кожній окремій родині,” – розповіла директорка Фундації Ніна Горбачова.

Підтримка дітей – один із пріоритетів Фундації. Команда продовжує працювати над тим, щоб діти, зокрема в дитячих будинках сімейного типу, мали все необхідне та могли продовжувати своє навчання.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x