Інформацію щодо процесу відновлення енергооб’єктів на Одещині подаватимуть обмежено, щоб ворог не використовував її для завдання повторних ударів

0 коментарів 11691 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Інформацію щодо процесу відновлення енергооб’єктів на Одещині подаватимуть обмежено. Про це повідомив голова Одеської ОВА Максим Марченко. Причина такого рішення полягає у тому, що цією інформацією може скористатися ворог.


Максим Марченко наголосив, що ворог використовує інформацію про хід ремонтних робіт на Одещині для завдання повторних ударів по енергетиці та планування нових масованих атак. Тому через чутливість інформації щодо відновлення електропостачання, її повідомлятимуть дуже обмежено. Голова ОВА просить громадян поставитися до цього із розумінням та довіряти тим, хто робить все, аби відновити електропостачання.

“Коли ситуація з електропостачанням покращиться – кожен із нас і так це відчує”, – наголосив Марченко.

Нагадаємо, що уночі 10 грудня російські окупанти атакували Південь України за допомогою іранських дронів-камікадзе. ЗСУ знищили 10 з 15 безпілотників, але 5 “мопедів” ударили по об’єктах енергетики, що призвело до знеструмлення Одеської області. Варто відзначити, що країна-терорист атакувала як тільки в регіоні вдалося стабілізувати ситуацію з електропостачанням. Тепер у регіоні знову критична ситуація з електропостачанням і її знову спровокувала країна-терорист.

Ворог прагне викликати хвилю невдоволення серед мешканців регіону, але відповідальність за відсутність електроенергії окупанти за допомогою ІПСО намагаються на українську владу. На тлі відключень світла, росіяни створили цілі методички для того, аби посилити настрої мешканців Одещини й змусити їх вийти на протести.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x